Alchemistic Seeds

Alchemistic seeds is een kleine hobby breeder uit Nederland. Die eerlijke en oprechte genetica aanbied. We zien in de canna wereld een duidelijke verschuiving van beschikbare zaden.

Waar eerst iedere regio zijn eigen kenmerkende wietsoorten had wordt het steeds meer een mengelmoes van kruisingen, vaak is niet eens meer bekend welke genetische achtergrond er schuilgaat achter een soort. bij Alchemistic seeds streven we naar een zo transparant mogelijke kijk in de genetica die is gebruikt om onze kruisingen te maken.

Zaden worden tegenwoordig voor belachelijke prijzen verkocht, terwijl de wietplant symbool staat voor delen samenhorigheid en sociaal. lijkt dit door de markt vergeten te zijn.

6 gedachten over “Alchemistic Seeds

  1. “Zaden worden tegenwoordig voor belachelijke prijzen verkocht, terwijl de wietplant symbool staat voor delen samenhorigheid en sociaal. lijkt dit door de markt vergeten te zijn.”

    Veel success Alchi, en ik hoop echt dat vooral op den duur je deze veelzeggende zin in je achterhoofd blijft houden en ernaar blijft handelen. Minder belangrijk is het stukje over prijzen maar wel vooral het symbool dat staat voor sociaal en saamhorig!

    Geluk, Pringel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *